banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Bakan Eker AK Parti il binasında; Drenaj için geldim

Tarım ve Köy işleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, birçok fabrika ve tesislerin açılışı yanında Drenaj Kanallarının Temel Atma Törenine katılmak üzere Şanlıurfa'da.

Bakan Eker Sabah saatlerinde Şanlıurfa Valiliğini ziyaret ettikten sonra Şanlıurfa AK Parti İl binasına geçti. İl Başkanlığında İl başkanı Av. Ahmet Düşünür, Şanlıurfa Milletvekilleri Müfit Yetkin, Zülfikar İzol, Çağla Aktemur Özyavuz ve Ramazan Başak2ın yanı sıra Ak Parti yöneticileri hazır bulundular.

AK Parti il Başkanı Av. Ahmet Düşünür; Bakanlık tarafından geliştirilen Drenaj Kanallarının projesi Şanlıurfa ve Türkiye için çok önemlidir. Kaybımızı geri getirecek ve kaybetmek üzere olduğumuz topraklarımızı kazanacağız. Bu nedenle sayın bakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Dedi.

Burada konuşan Bakan Eker: Şanlıurfa'da bulunmak memnuniyet verici. Misafirperlikten dolayı tüm Urfalılara teşekkür ediyorum. Önceki dönemlerde GAP dendiğinde olumsuz bir algı vardı. Bilinçsizce yapılan sulama neticesinde yaklaşık olarak 500 bin dönüm tarım arazisi tuzlanmayla karşı karşıya. 180 bin dönüm ise tuzlanmış ve kullanılmaz halde. Bu toprakları kurtarmak için Drenaj Kanallarının Temelini atacağız. Bu proje bakanlığımız tarafında 180 trilyon gibi bir rakam ile gerçekleşecek.  Bu projeden dolayı 120 köyde 75 bin kişiyi ilgilendirecektir. Amacımız bu toprakları kurtarmak.

AK Parti hükümeti olarak kalkınma adına ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Kardeşliğimizi ve gelişmemizi istemeyen karanlık güçlere rağmen ilerlemeye ve kalınmaya devam edeceğiz. Dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.