banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Bakan Cevdet Yılmaz Sivereklileri dinledi VİDEO

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar'ın daveti üzerine Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ı Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu karşıladı. Siverek Kaymakamlığı binasına geçen Yılmaz, burada daire amirleri ve STK temsilcileri ile toplantıda bir araya geldi.

Burada gazetecilere bir açıklama yapan Bakan Yılmaz; Devletin yaptığı yatırımların sonuçlarının daha hızlı alınabilmesi için özel sektörün de Doğu bölgelerine yatırım yapması gerektiğini belirtti.

 

Bakan Yılmaz, konuşmasını şöyle devam etti: “Bölgeye daha çok yatırım yapılması lazım. Maalesef bu huzur ve güven ortamı, bazı illerimizde yeterince oluşmadığı için özel sektör yatırımlarında kamu kadar artış görmüyoruz. Ama özelde de artış var. Şanlıurfa, Gaziantep ve Adıyaman gibi illerimizde gerçekten bir canlılık görüyoruz. Sadece GAP Bölgesinde geçen yıl 7 milyar dolarlık ihracat yapılmış. Demek ki bu bölge canlı bir bölge, özel sektör için de ciddi potansiyeller sunan bir bölge. Şimdi Şanlıurfa'da ikinci Organize Sanayi Bölgesi açılıyor, Gaziantep'te 5'incisi açıldı, Adıyaman'da yeni yeni alanlar kurmaya çalışıyoruz” dedi.

Bakan Yılmaz'a AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hacı Yaygın, Mehmet Canpolat, Ahmet Ekinci, Mehmet Eriten ile Siverek teşkilat üyeleri eşlik ettiler.


Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Bakan Cevdet Yılmaz'a ziyaret anısına Siverek yöresine has kilim hediye etti.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

VİDEO

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.