banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Bakan Çelik'ten, şakşakçılara; Kalleşlik yapmayın VİDEO

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik  Şanlıurfa Esnaf Odaları Birliğinin Otel El Ruha’da düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Burada bir konuşma yapan Bakan Çelik, Ramazan kardeşliğini ve paylaşmanın yapılması gerektiğini belirterek; İnsan nüfusu 7 milyar ama insanlık 7 milyar değil. Kardeşlik ayındayız ama kalleşliklerde oluyor. Komşu devlette yaşananlara bakın. İnsanlar katlediliyor. Şakşakçılar liderin etrafını sararken zanediyor ki tüm insanlar yanında. Ama tablonunda öyle olmadığı gerçek. O nedenle isyan diye çoluk çocuğu katlediliyor” dedi.

PKK’ya da seslenen Bakan Faruk Çelik, hak arama silahla olmaz dedi.

 

Şanlıurfa esnafının da iyi durumda olduğunu vurgulayan Bakan Çelik, her zaman esnafın desteklediklerini belirtti.

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Akbıyık ise iftarda kendilerini yalnız bırakmayan Bakan Faruk Çelik’e teşekkür etti.

İftara Bakan Çelik, M. Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Belediye Başkan Yardımcısı Habip Arslan, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Akbıyık, Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekilileri Başkanı Mustafa Arslan, Hadi Öğe, Mehmet Altun, Mehmet Karaatlı, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve oda üyeleri katıldılar.

Ömer Aslan www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.