banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Bakan Çelik'ten Eğilmez'e Destek
Pazar Günü Yapılacak olan Şanlıurfa İl Başkanlık kongresi öncesi çıkacak olan 2 liste tartışılıyor.
Kanal Urfa'da Şanlıurfa Milletvekilleri ile Gündem Dışı Programına Katılan Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı Faruk Çelik mevcut il başkanı Yusuf Eğilmez'e tam destek verdiğini açıkladı.
Çıkacak olan Ali Delioğlu listesine tepki gösteren Bakan Faruk Çelik; "her partinin il ve ilçe yönetimlerini belirleme yöntemleri vardır. biz kimseye aday olma diyemeyiz. demokratik bir ortamda seçim yapılıyor. Ama AK Parti genel merkezinin İl Başkanlarını ve İlçe başkanlarını belirleme yöntemleri vardır. Hiç kimse Genel merkezimizin bu kararını görmezden gelemez" dedi.
Şu an genel merkez mevcut il başkanında karar kıldığını söyleyen Çelik; "genel merkez Şanlıurfa'da yaptığı bazı çalışmalar sonrasında mevcut il başkanında karar kıldı. biz de genel merkezin çalışması doğrultusunda hareket ediyoruz. Urfa'ya yarışır bir kongre olacağını düşünüyorum" dedi.
Bakan Çelik, pazar günü çıkacak olan 2. br listenin taşkınlığa neden olabileceğini ima ederek; herhangi bir olumsuzluğa müsaade etmeyeceklerini söyledi.
Balikligol.com (ÖZEL HABER)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.