banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Bakan Çelik’ten Demirkol’a büyük övgü VİDEO

Haliliye Teşkilatının düzenlediği toplantıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinden Kasım Gülpınar, Seyit Eyyüpoğlu, Emin Önen, Abdülkerim Gök ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma, Haliliye İlçe Belediye Başkan adayı Fevzi Demirkol birer konuşma yaptılar.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, hedeflerinin Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve İlçe Belediye Başkanlıklarıyla 14-0 olarak belediyeleri almak olduğunu ifade ederek, bunun için yola çıktıklarını ve Şanlıurfa’yı el birliğiyle geleceğe taşıyacaklarını söyledi.

Büyük düşünme zamanı

Bakan Çelik, AK Partinin bir takım olduğunu belirterek, “Takım oyunundan yana isek gerisi teferruattır. Şanlıurfa şimdi Büyükşehir bunu iyi anlatmanızı istiyorum. Artık bir merkezden planlanacak bir şehir oldu. Dünün Şanlıurfa’sını düşünürseniz yanlış yaparsınız. Değişti artık, geride kaldı. Şimdi Büyükşehir olduk, büyük düşünme zamanı, bir merkezden planlaması ve koordinasyonu yapılacak, el birliğiyle Şanlıurfa geleceğe taşınacak. Onun için Büyükşehirle ilçe belediye başkanlıklarının uyumu önemlidir. Onun için çok çalışmamız gerekiyor. Hiçbir yerde aksaklık olmasın” dedi.

Belediyecilik anlayışının hası AK Partidedir

Bakan Çelik, konuşmasına devam ederek, “Dün akşam söyledim; Suruç ilçemizde bir çevre yolu talebi var ve bu gerçekleşmiyor niye? Belediye uygulamayı gerçekleştirip önümüze getiremedi. Eğer getirmiş olsaydı biz Suruç’taki çevre yolunu bitirmiştik. 17 kilometre onlar, bilmez biz biliyoruz bakın. Suruç’un acil ihtiyacı var. Ama o uygulamayı belediye getiremedi. Dert hizmet değil. Dert ideolojik çatışmalar, tartışmalar. O halde Şanlıurfa’yı böyle bir anlayışa, yapıya ilçelerimize emanet etme gibi bir lüksümüz yok. Tam tersine Büyükşehirle uyumlu kadrolar gelecek Şanlıurfa bir gün dahi kaybetmeden mesafe ve yol almak durumundadır. Aksi takdirde yerinde sayan bir Şanlıurfa’nın faturası Şanlıurfalıya değil tüm Türkiye’ye mal olur buna hakkımız yok. Şanlıurfa yerinde saymamalı günü gününe eşit olmamalı bunun yolu güçlü, uyumlu olmasıdır. Büyükşehirle uyumlu gerek Ankara ile uyumlu bir belediyecilik anlayışının hası AK Partidedir. Ben çok heyecanlıyım neden? Şanlıurfa sıradan bir şehir olmadığı için; manevi geleneğiyle ve maddi imkânlarıyla sıradan bir şehir değildir” diye konuştu.

Karşımızda nifaklar var

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Haliliye teşkilatının çok şanslı olduğunu belirterek, çok dikkatli olmak gerektiğini, karşılarında bir hayli nifakların olduğunu, işlerini bozmak için çaba sarfettiklerini ancak Allah’ın izniyle önlerinin açık olduğunu belirtti ve çok çalışmak gerektiğini söyledi.

Haliliye, Türkiye ortalamasında rekor kıracak

Daha sonra konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Haliliye’nin Türkiye ortalamasında rekor kıracak bir ilçe olacağını belirterek, “Urfa’mız birliğin, beraberliğin adresidir. Haliliye ise çekirdeğidir, merkezidir. Maddi manevi bütün kültür havzasının tabiri caizse beşiği niteliğindedir. İnşaallah bizler bu insanlığın, bu memleketin, hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın güvenine layık olmaya çalışacağız. Sizlerin, bizlerin gayretiyle, topyekün herkesi kucaklayarak, oy isteyerek, herkese de hiçbir ayrım yapmaksızın hizmet ulaştırmak için söz vereceğiz” dedi.

Fevzi Abinin aday gösterilmesi, siz gençlere en güzel örnek

Milletvekili Kasım Gülpınar da, özellikle gençlere seslenerek, şöyle dedi;

“Türkiye ve bölge açısından Urfa çok önemli bir şehir. Bu şehir seçimde çok büyük bir sınav verecek. Biz aslında 12 yıllık bir partiyiz ama aslında Bin 400 yıllık bir zihniyetin, bir inancın ürünüyüz. Bizim savunduğumuz dava, bizim savunduğumuz değerler Bin 400 yıl öncesinden bildiğimiz şeyler. Bugün hak davanın temsilcisi olarak eğer kendimizi görüyorsak, bazı prensipleri de içimize yerleştirmemiz lazım. Siyasetteki amacımız, Sayın Başbakanımızın da yerleştirmeye çalıştığı temel prensip; hem ahlaklı, hem düzgün, hem temiz, hem namuslu olsun, hemde iş yapsın. İşte bugün bu tesbitle Urfa’da Halileye’de özellikle Genel Merkezimizin, Sayın Başbakanımızın yaptığı tesbit bunun tescillenmesi demektir. Bugün Fevzi Abinin Haliliye’den aday gösterilmesi siz gençlere en güzel örnek olacaktır.”

Abi-kardeş ilişkisi ile çalışmalara devam

Milletvekili Abdülkerim Gök te, 2011 yılındaki abi-kardeş ilişkisiyle başlayan çalışmaların bu günden sonra devam edeceğini, Ankara’da siyasette biz olunca Şanlıurfa’da da her kademede, siyasette, bürokraside de, Valilik, Kaymakamlıkta da her aşamada biz olmaya başladıklarını, son 2 yılda yapılanların adeta 20 yıl içinde yapılanlar olduğunu belirtti.

Şanlıurfa’dan da, Haliliye’den de büyük bir zaferle çıkacağız

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ise, “İnanıyoruz ki bu seçimde tüm Türkiye’de olduğu gibi, Şanlıurfa’dan da, Haliliye’den de büyük bir zaferle çıkacağız. Buna olan inancımız tamdır. Her yerde ifade ediyorum, Haliliye için, Şanlıurfa için ve Türkiye için hayalleri olan, idealleri olan ve projeleri olan asırlık sorunları çözmeye çalışan bunun için mesai tanımadan gayret eden kadrolar AK Partide var. Bu azim ve kararlılıkla gitmediğimiz ev, sokak, mahalle inşallah kalmayacak ve halkımızla bir kere daha bütünleşeceğiz. İlçe adaylarımızı tanıtım toplantımızda her ilçe için ayrı ayrı düşündüğümüz ve hazırladığımız projeleri Şanlıurfa kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

Seçim öncesi çalışmalarımızı hızlandırdık

AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez de,  Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma ve teşkilatını tebrik ederek, başarılar diledi.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av.İbrahim Halil Kızılelma ise, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç’in adaylığının açıklanması ve Haliliye İlçe Belediye Başkan adayı Fevzi Demirkol’un adaylığının açıklanmasının ardından seçim öncesi çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade etti.

AK Parti Haliliye İlçe Başkan adayı Fevzi Demirkol, bir oyun Haliliye için, Şanlıurfa için ve Türkiye için önemine değinerek, Türkiye’nin de Ortadoğu ve İslam alemi için önemine vurgu yaptı.

Oteldeki programın ardından Haliliye Teşkilat üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Çelik yapımı tamamlanan Suruç Ovası Pompaj Sulaması Projesini yerinde incelemek için karayoluyla Suruç ilçesine hareket etti.

Bakan Çelik, Pazar günü saat 12-00’de ise, GAP Arena Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek AK Partinin 13 ilçe Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısına katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.