banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Bakan Çelik’ten, aday adayları hakkında flaş açıklama; Karar zamanı VİDEO

4 günlük ziyaretinin ardından gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Şanlıurfa Milletvekili, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik; “Aday adaylarımızla görüşmeler yaptık. Kanaat önderleriyle görüşmeler yaptık. Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldik. 4 gün boyunca sabah saat 04:00’da kadar  görüşmelerde ve çalışmalarda bulunduk. Sağlıklı bir kanaatin oluşması için daha çok kişi dinlemeye çalıştık. Büyük bir çaba gösterdik. Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları ile başlayan süreç ilçe başkanlarımızla yaptığımız toplantı ile sona erdirdik. Genel Merkezimiz temayül yoklamaları, anket, bazı tespitler ve belirlemeler yapıyor. Teşkilat bünyesinden aldığı bilgiler var. Bizde bölgenin bakanı ve vekili olarak Başbakanımızın bilgisi dahilinde tüm kesimleri dinleyerek vatandaş üzerinde bina edilen bir yerel yönetim çerçevesinde buradaki izlenimleri buradaki bakış açılarını ve yorumları Başbakanımızın başkanlığında kurulan üst kurula takdim edeceğiz. Nihai karar, genel merkezimin elinde bulunan bilgilerle ve buradan götürdüğümüz raporlar dikkate alınarak çıkacak mukayese ile üst kurulda karar alınacaktır. Bu süreç sonunda Şanlıurfa’nın 14 Belediye Başkan Adayı seçilmiş olacaktır” dedi.

YOĞUN TRAFİK OLDU

Yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Bakan Çelik; “Biz burada Şanlıurfalılara ve halka değer vermek adına yapılması gerekeni yaptık. Yorucu bir trafik oldu ama huzurluyum. Binlerce insanı dinleme fırsatı bulduk. Hem sorunları hem de aday adayları hakkındaki yorumları dinleme imkanı bulduk. Görevimizi tamamlamış olduk. Takdir üst kurulundur. İnşallah bu değerlendirmeler sonunda Başkanımız adaylarımızı kamuoyuna açıklayacaktır. Şanlıurfa’mız için hayırlı olmasını temenni ediyorum”  dedi.

 

Bakan Çelik Şanlıurfa’dan Ankara’ya havayolu ile geçti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.