banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Bakan Çelik, Yuvacalıda konuştu

Meydanda toplanan kalabalığa seslenen Bakan Çelik, geçmiş dönemlerde Şanlıurfa’da yaşanan uyumsuzluk nedeniyle sorunların biriktiğini söyleyerek, “Şanlıurfa’da en önemli sorun olan birlik ve beraberliği sağlamaktı, sağladık, şimdi hizmetlerde birlik ve beraberlik var. Ayrılık gayrılık yok, sen ben yok, iltimas, torpil yok, benim köyüm senin köyün yok; yapacaklarımızı Allah rızası için milletin imkanlarını millete eşit şekilde sunmaya çalışıyoruz” dedi.
Hilvan’da gerçekleştirdikleri çeşitli yatırımlara değinen Bakan Çelik, bu yatırımlarında birlik ve beraberlikle geldiğini ifade ederek, “Vaatleri bir bir gerçekleştirdik. Birincisi Büyükşehir belediyesiydi. Ne alakası var burayla. Söyleyeyim; kanalizasyon ve su işlerini Büyükşehir yapacak, artık özel idare yok, bakanlıklardan ödenekler yok. Büyükşehir Hilvan, Siverek bölgesine asfalt şantiyesini kuracak, su kanalizasyon altyapısını kuracak, bu bölgedeki şantiye, bu bölgedeki köylerimize ve ilçelerimize hizmet edecek” dedi.
30 Marttan sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 30 yıllık tecrübesiyle, Şanlıurfa’yı tanıyan Celalettin Güvenç’in Başbakan Erdoğan tarafından Şanlıurfa’daki zorluklardan dolayı Büyükşehir başına getirdiğini söyleyen Bakan Çelik, “Bu birlikle buraya kaynakların gelmesi ve planlı bir şekilde sıkıntıların giderilmesi konusunda el birliği içerisinde çalışacağız. Şanlıurfa’yı ve Hilvan’ı yaşayarak konuşuyoruz. Başka türlü bu işler çözülemez” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.