banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Bakan Çelik, yaralı polisler için hastanede VİDEO


Siverek'teki, 'Barış töreni'ne katılmak üzere Urfa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, dünkü terör saldırısında yaralanan polis memurlarını ziyaret etti. Önce Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören yaralı polis memurunu ziyaret eden Bakan Çelik, daha sonra Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki polis memuruyla da görüşerek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

'BİZİ DAHA ÇOK ÜZECEK OLAYLARA SEBEBİYET VERMEDEN YAKALANDILAR'

Ziyaret sonrası açıklama yapan Bakan Çelik şunları söyledi: “Saldırıyı çok yönlü inceliyoruz. Manisa ve Adana istikametinden bazı yerlerde keşiflerde bulundukları bilgisi var. Adana’dan Şanlıurfa’ya buradan da Ceylanpınar’a doğru giderken bizi daha çok üzen olaylara neden olmadan, güvenlik güçleri tarafından teröristler yakalanmıştır. Zorlu bir sürecin içindeyiz. Belli çevreler, ülkenin gelişmesine milletin birliği ve bütünleşmesinden çok rahatsız. Bunlar bir gösterge" dedi.

Gaziantep'teki patlama ile ilgisinin olup olmadığı yönündeki bir soruya; "İnceliyoruz" dedi.

Saldırı ile ilgili yapılan çalışmaları ve gözaltıların olup olmadığını soruşturmanın selameti için bilgi vermeyeceğini belirten Bakan Çelik; "Kısa sürede olay açıklığa kavuşacak" dedi. 

Bakan Çelik daha sonra karayoluyla Siverek İlçesi'ne doğru yola çıktı.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.