banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Bakan Çelik ve Vekiller soluğu Mado Cafe'de aldılar

Şanlıurfa'da 5 günlük çalışmanın 4. gününde Polisevinden ayrılan Bakan Çelikn ve beraberindekiler soluğu Piazza alış veriş merkezinde aldılar.

 

Bakan Faruk Çelik’le beraber Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Kasım Gülpınar, Zeynep Karahan Uslu, Mehmet Akyürek, Yahya Akman, Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcıları Nihat Kılıç, Haci Yaygın, Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve beraberindekiler Mado Cafe’de tatlı yediler.

 

Burada misafirleri ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getiren işletme sahibi Lamih Badıllı ve Servet Badıllı kardeşler; “Piazza’da kendisine has tadıyla ve konseptiyle Şanlıurfalılara hizmet veren Mado’yu açtık. Bakanımız ve milletvekillerimizin teşrifi bizi mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dediler.

Haber; www.balikligol.com

 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.