banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Bakan Çelik ve Vekiller kesilen elektrikleri konuştu

Kent merkezi başta olmak üzere ilçelerde ve köylerde hemen hemen her gün yaşanan elektrik kesintisi sorunu Bakan Çelik ve milletvekilleri tarafından tekrar ele alındı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik seçim bölgesinde bazı temaslarda bulundu. Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı seçilen Celalettin Güvenç ile Şanlıurfa’ya gelen Bakan Faruk Çelik, bugün il başkanlığının düzenlemiş olduğu mitinge katıldı. Mitingde ilçelerden gelen yüzlerce vatandaşlar burada elektrik sorununu dile getirince Faruk Çelik akşam saatlerinde Dicle elektrik yetkilileri ile toplantı yaptı.

Toplantıya Bakan Faruk Çelik’in yanı sıra, Vali vekili Ramazan Seçilmiş, Milletvekilleri, Mehmet Akyürek, Seydi Eyüpoğlu, Halil Özcan, Zeynep Karahan Uslu, Mahmut Kaçar, Emin Önen, Kasım Gülpınar, Abdulkerim Gök, İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve Dicle EDAŞ yetkilileri katıldı. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Dicle elektrik sorunlarının çözülmesi ve kesintilerin azamiye indirilmesi karara bağlandığı öğrenildi.

Öte yandan Dicle elektrik yetkilileri ise Türkiye'de en fazla kaçak elektrik kullanan Kent olan Şanlıurfa'da kaçakla mücadele için bu yönteme devam edeceklerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.