banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Bakan Çelik ve Milletvekilleri Hilvan'da gövde gösterisi yaptılar VİDEO

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bugün ilk olarak Hilvan ilçesine geldi. Hilvan’da Kaymakam Uğur Sezer, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve çok sayıda vatandaş tarafından davul zurna ile karşılanan Faruk Çelik ve beraberindekiler, bir süre önce Hilvan’da hizmete giren ilçe SGK Müdürlüğünün açılış törenine geçtiler.

 

SGK ilçe müdürlüğünün açılış töreninde ilk olarak SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç, konuşarak, SGK olarak Şanlıurfa’da yaptıkları hizmetleri anlattı. Ardından Vali Celalettin Güvenç konuşma kürsüsüne geçerek, Hilvanlılara hitap etti. Vali Güvenç, Hilvan’da bu yıl 30 Trilyon bedelle 13 okulun yapımına başlandığını belirterek, “ TOKİ 195 konut yapıyor. 150 km yol yaptık” dedi.

Hizmetlerinden dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ı öven Vali Güvenç, “İlçenin alt ve üst yapısı tamamlanıyor. 30 yıllık su ihtiyacı sorunu bitti. Artık Hilvanlılar sağlıklı su şebekesinden su içecekler. Kanalizasyon şebekeleri döşendi. 680 Bin metrekare parke taşı döşeniyor. Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın girişimleri ile belediye bütçesinden bir lira çıkmadan alt yapı hizmetleri oldu. Türkiye’de başka örneği yok. Belediyeden hiçbir para çıkmadan bu iş oldu. Bu çalışmaları yapan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hilvan ilçesine yapacağımız hizmetler devam edecektir. Hilvanlılara helal hoş olsun” diye ifade etti.

Daha sonra söz hakkı alan Faruk Çelik ise, SGK olarak hizmet halkasına bir yenisini daha eklediklerini kaydederek, “Hilvanlılar SGK ile olan sorunlarını artık ilçelerinde çözebilecekler. Hizmetleri vatandaşımızın ayağına götürmeye devam ediyoruz. 2 yıl önce halkımıza ne vaat ettiysek yerine getiriyoruz. Bu vaatleri yüzümüzün akıyla yapıp gideceğiz” şeklinde konuştu.

 

Bakanın konuşmasının ardından ilçe SGK’nın kurulmasına katkıda bulunan Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer’e, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Bayık’a ve Hilvan Esnaf Odası Başkanı Ömer Salgın’a Bakan Çelik tarafından plaket verildi.

Bu arada Bakan Çelik’e, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Abdulkerim Gök, Seydi Eyyüpoğlu, Zeynep Karahan Uslu,  AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.