banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Bakan Çelik ve Eker'den AK Gençlik'e doping

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Çarşamba günleri düzenledikleri olağan toplantıya katıldılar.

 

Toplantıya bakanların katılımlarından dolayı teşekkürlerini ifade eden Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ; “Biz Çarşamba günleri gençler olarak toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bu toplantımıza değerli bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve il başkanımız katılarak bizi onurlandırdılar. AK Gençler olarak Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hedeflediği çalışmaları Şanlıurfa ölçeğinde gerçekleştireceğiz. Büyüklerimizin bu toplantımıza katılımları ile biz gençlere ne kadar önem verdiklerini gösterdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ise Şanlıurfa’da genç nüfusun doğru yerlerde enerjilerini kullanmalarını tavsiye ederek; “Gençlerimiz çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimlere gençlerimiz şimdiden hazır” dediler.

 

Toplantı basına kapalı olarak yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa temaslarını sürdürürken Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ise yapacağı çalışmalar için Diyarbakır’a geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.