banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Bakan Çelik ve Başkan Adayı Güvenç'ten Eyyübiye parti açılışında miting VİDEO

AK Parti Eyyübiye İlçe binasının açılışına, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aynı zamanda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milltvekilleri, Seydi Eyyüpoğlu, Kasım Gürpınar, Mehmet Akyürek, Abdülkerim Gök, Zeynep Karahan Uslu, Emin Önen, İbrahim Halil Özcan, Mahmut Kaçar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün tarafından açıldı.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa ziyaretleri kapsamında AK Parti’nin Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü teşkilatlarını ziyaret etti.

Bugün sabah AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ile birlikte Şanlıurfa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti’nin Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü teşkilatlarını ziyaret etti. Bakan Çelik, ayrıca Eyyübiye teşkilat binasının açılışını da gerçekleştirdi.ilçe Başkanı Süleyman Elgün tarafından karşılanan Bakan Çelik, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ve Milletvekilleri gördükleri çoşkulu kalabalık tarafından duygulandılar.
İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve BŞB Adayı Celalettin Güvenç'in konuşmalarının ardından

Bakan Faruk Çelik,'te bir konuşma yaptı. Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte 14 belediye başkanlığına ulaştığını belirten Bakan Çelik“Biz bunu 2011 seçimlerinde söylemiştik. Şanlıurfa, Büyükşehir olacak. Biz bunu 4 yılda 400 proje kitabına yazmıştık. O kitapta Şanlıurfa büyükşehir olacak diyor. Biz siyasetçiyiz, biz yalan dolan bilmeyiz, söyleriz ve yaparız Allah’ın izniyle. Bakın AK kadrolar nasıl çalışıyor. Yerel seçimler yaklaşıyor, adaylarımız bir bir belli oluyor” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç’in yıllarca devlete hizmet ettiğini vurgulayan Bakan Çelik, “Bizim derdimiz şahıs derdi değil, ben derdi yok. Peygamberler Şehri Şanlıurfa’ya ibadet aşkıyla hizmet etmek bizim derdimiz. Allah’ın izniyle göreceksiniz 2 buçuk yılda yapılanları size tek tek anlatacağız. Önümüzdeki 5 yıl da hizmet anlamından çok önemli olacak” şeklinde konuştu.



İŞ ADAMLARINA PLAKET

Bakan Çelik, Eyyübiye ilçe Başkanlığının yer tahsini yapan İş adamı Bahattin Demir, ve teşkilatın onarımını gerçekleştiren iş adamı Emin Demirkol'a plaket verdi. Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün'de Bakan Çelik'e günün anısına bir bakırdan mırra takımı hediye takdim etti.

Bakan Çelik, AK Parti Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye başkan adayı Celalettin Güvenç, Eyyübiye ilçesinin açılışının ardından daha sonra Başkan Süleyman Elgün'ün makamına geçerek ilçe teşkilatıyla bir araya gelip, fikir alış verişinde bulundular. Bakan Faruk Çelik, parti binasını gezdi.

 

Bakan Faruk Çelik son olarak  Haliliye ve Karaköprü ilçelerine giderek partililerle bir araya geldi. Haliliye İlçe Başkanı Av. Haili Kızılelma ve Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı, parti çalışmaları hakkında Bakan Çelik'e bilgi verdiler.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.