banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Bakan Çelik, Urfa'da coşkuyla karşılandı

Devlet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, geldiği seçim bölgesi Şanlıurfa’da, coşkuyla karşılandı.

 

 

 

İstanbul’daki programı nedeniyle kente yaklaşık 2 saat gecikmeli gelen Çelik’i GAP Havaalanı’nda Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, AK Parti il başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve teşkilat üyeleri ile sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

 

 

 

Havaalanın VIP çıkışta, davul-zurna eşliğinde halay çeken folklor ekibini bir süre izleyen Çelik, kendisini karşılamaya gelenlerin yoğunluğu nedeniyle korumaların güçlükle açtığı yoldan geçerek aracına ulaşabildi.

 

 

 

Burada kendisini coşkulu bir şekilde karşılayanlara teşekkür eden Çelik, “Çok teşekkür ediyorum, sağolun. 1 ay sonra gelecektim ama 15 gün oldu, inşallah bu sık sık devam eder” dedi.

 

 

 

Devlet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, kalabalık bir araç konvoyuyla bir tekstil fabrikasının açılışına katılmak üzere Organize Sanayi Bölgesine (OSB) gitti. Bakan Faruk Çelik, Türkçe Olimpiyatları Şanlıurfa’ya gelen öğrencilerle basına poz verdi.

 

 

 

Bu arada Bakan Çelik’in geçtiği güzergahlarda çok sayıda STK tarafından karşılama için yazılmış pankartlar dikkati çekti

 

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.