banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Bakan Çelik Suruç Belediyesinde

Devlet Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa’da temaslarını sürdürüyor. Çelik, Bozova, Birecik ve Halfeti ilçelerinden sonra bu gün ilçe gezileri kapsamında Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ile birlikte Suruç ilçesinde temaslarda bulundu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Devlet Bakanı Faruk Çelik, Vali Nuri Okutan, beraberinde AK Parti milletvekilleri adayları Zeynep Müjde Sakar, Bekir Eren, Abdülkerim Gök, Yahya Akman, Abdülkadir Emin Önen, Mahmut Kaçar, Halil Özcan, Zeynep Karahan Uslu, M. Kasım Gülpınar ve Seydi Eyyüpoğlu, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve AK partililerle birlikte, Suruç Belediye Başkanını makamında ziyaret ettiler.

KCK operasyonu çerçevesinde gözlatına alınan ve cezaevinde bulunan Belediye Başkanı yerine Başkan vekili Mehmet Özkan ve diğer yardımcıları karşıladı. Özkan, ziyaret sırasında Bakan Çelik'e, belediyeye gelen ilk bakan olduğu söylenerek ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Suruç’ta geniş güvenlik önlemi alınan ziyaret sırasında Suruç Belediye Başkan Yardımcısı Gülseren Koçti'nin "Bu akan kan ne zaman duracak?" diye sordu. Bakan Çelik, bunun üzerine, "Kimse ölmesin. Niye canlar gitsin, niye ağız tadıyla birlikte yaşanmasın? Ama Türkiye'de artık her şey konuşuluyor" yanıtını verdi. Çelik; “Şanlıurfa, belkide Türkiye’de örneğine rastlanılmayan çok farklı dil ve kültürlerin kardeşçe yaşadığı örnek bir kenttir” dedi.

Bakan Çelik ve AK Partililer ile BDP'liler daha sonra basına kapalı 20 dakika görüştü.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.