banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi

Bakan Çelik, STK, Muhtar ve Eğitimcileri Biraraya Geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Viranşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde, ilçenin sorunlarının ele alındığı toplantıda muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri ve daire amirleriyle bir araya geldi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Seyit Eyüpoğlu’nun da katıldığı toplantıda Viranşehir Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ilçenin genel durumu hakkında bir sunum yaptı.

 

Daha sonra Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, bir konuşma yaparak ülkelerin ve yönetim anlayışlarının değiştiğini belirterek, buna paralel olarak Şanlıurfa’da da yönetim anlayışı ve köy, kasaba, kent yaşamını değiştireceklerini söyledi. Şanlıurfa’nın vali olarak 3. Görev yaptığı il olduğunu belirten Vali Güvenç, “Hükümetimiz tarafından Şanlıurfa’ya çok büyük önem veriliyor. Bu da bize büyük bir sorumluluk veriyor. Bu destek boşuna değil, çünkü burası sabrın timsali Hz. Eyyüp’ün kenti. Burası kültürlerin merkezi ve verimli toprakların olduğu Mezopotamya” dedi.  

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ise, 2011 – 2012 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, eğitimde öğretmenlere, idarecilere, ebeveynlere sorumluluk düştüğünü söyledi.

 

Bakan Çelik, çocukların sevgi merkezli büyümeleri gerektiğini ifade ederek, “Sorunların kaynağı da çözümü de eğitimdir. Sorun varsa eğitimde, sorun var demektir. Eğer sorunlar kalkıyorsa eğitim sorunu da çözülmüş demektir. Onun için bu eğitim öğretim yılında, geleceğin nesillerini yetiştirecek olan sizler, bizler hepimiz, üzerimize düşen görevi yerine getirme konusunda kesinlikle ihmalkâr davranmamalıyız” dedi.

 

Konuşmaların ardından Bakan Çelik ve Vali Güvenç, toplantıya katılan konuşmacıların sıkıntılarını dinledi ve çözümlenmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını bildirdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.