banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Bakan Çelik Şanlıurfalılar ile bayramlaştı

Bayramlaşma programı için Şanlıurfa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik bayramlaşma töreninde Urfalılar ile bayramlaştı.

Bayramlaşmadan sonra bir konuşma yapan Bakan Çelik, bölgede sıkıntıların yaşandığını ve birlik oluştuğu zaman bu sıkıntıların üstesinden gelinebileceğini ifade etti.

Kobani’de yaşanan savaştan kaçarak Suruç ilçesinden Türkiye’ye gelen mültecileri ağırladıklarından dolayı Suruç halkına teşekkür eden Çelik, Türkiye olarak her kese kucak açtıklarını, 200 kişiyi alamayan sözde çağdaş ülkelere insanlık dersi olsun diye bir buçuk milyonun üzerinde mülteciği kabul ettiklerini belirtti.

Çözüm sürecine de değinen Bakan Çelik daha sonra, “Silahlara elveda silahtan tetikler çekilecek. Bu çerçevede yapılması gereken ve atılması gereken birçok adım attık, adımları atmaya devam edeceğiz ama silah kabul edilemez yeteri kadar bu gölgede sıkıntılar var, yeteri kader çok çileler var biz kendi bünyemizde etle tırnak olmuşuz artık silah konuşulmamalı. Çok dikkatli olmamız gerekiyor Şanlıurfalılar çok büyük oyunlar var, Türkiye üzerinde ve bölge üzerinde oyunlar var. Bu oyunları bozmak bizlerin görevidir” dedi. (Sedat Kuşulay-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.