banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Bakan Çelik; Saldırılar kabul edilemez VİDEO
Çelik; "Sığınma içerisinde olan insana çocuk mudur, yaşlı mıdır, Bebek midir dikkate almadan ateş açıyorsunuz, bu kabul edilebilir bir şey değildir, bu sonun başlangıcıdır" dedi.

Bir dizi açılış ve programa katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Bakan Çelik, Türkiye sınırındaki Halep kentine bağlı Azez ilçesindeki saldırılarından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Çelik; "Bir komşu ülkede bu çatışmaların adeta iç savaşa dönüşmesi bizi üzüyor. Türkiye bugünü dünden gördü. Sayın Başbakanımızın tavsiyeleri keşke dinlenseydi, Türkiye'nin bu konudaki önerileri dikkate alınsaydı, alınmadı. Ateş ettiğiniz halk yani sığınacak yer arayan, kurtuluş simidi arayan vatandaşa ateş açıyorsunuz, kabul etmek mümkün değil. Keşke Suriye bu noktaya getirilmemiş olsaydı. Neredeyse müşterek Bakanlar Kurulu düzenleyecek noktaya geldiğimiz, bu derece kapılarımızı sonuna kadar açıp birlikte yürümeyi hedeflediğimiz bir ülkenin, Türkiye'nin bu kardeşlik yaklaşımını algılayamaması bizi üzmektedir" dedi.
Ömer ASLAN / www.ballikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.