banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Bakan Çelik, karne dağıttı FOTOĞRAFLI
Sabah saat 9:15’te İstanbul’dan Şanlıurfa’ya gelen Bakan Çelik, ilk olarak Yenice İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, beraberinde Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Abdülkerim Gök, Seyyit Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güven, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başknn yardımcıları Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, Metin Çadırcı, M. Uryan Arusoğlu, Mustafa Yavuz, Mehmet Büyükfırat, Fatih Yıldız, İl Yönetiminden Mehmet Eriten, Ömer Ercanlar, Hakan Güllüoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İş Kur Müdürü Nejdet Karasevda, SGK Müdürü Nurettin Nacar, Milliği Eğitim Müdürü Hanefi Şahin, Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış ve çok sayıda bürokrat birlikte okuldaki karne dağıtım törenine iştirak etti.



FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ



Bakan Çelik, sırayla okulların konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlere hitaben birer konuşma yaptı.



Karnesi iyi olanları tebrik ederken, zayıfı olan öğrencilere iyi çalışın tavsiyesinde bulundu.



Şanlıurfa'da acilen çözülmesi gerek sorunların başında eğitimin geldiğini belirten Bakan Çelik, şunları kaydetti: “Biz devlet olarak Akıllı tahtasıyla, sırasıyla, araç gereçleriyle her yönüyle size en büyük hizmetleri bizim sunmamız gerekiyor, bunun gayreti içerisindeyiz. Sizde çalışarak başarılar elde etmelisiniz. Yarın Türkiye’si siz olacaksınız. Şanlıurfa’da yapacağınız çalışmalarla Şanlıurfa sadece ziyaret edilmesi gereken bir il olmanın dışında aynı zamanda cazibe merkezi olacaktır. Bursada çok Urfalı var. Siz çalışacaksınız Urfalılar Urfaya dönerek yatırım yapacakları bir metropol olacaktır” dedi.,



Konuşmanın ardından Bakan Faruk Çelik ve beraberindekiler derslerinde başarılı olan bazı öğrencilere karne ve başarı belgelerini dağıttı.



MEVLANA İLKÖĞRETİM OKULU

Daha sonra Mevlana İlköğretim Okuluna geçen Bakan Çelik ve beraberindekiler, burada bir sınıfın karne dağıtım törenine katıldı daha sonra öğretmenler odasına giderek, okulda görev yapan öğretmenlerle bir süre görüştü.

Bakan Çelik öğretmenlere hitaben; “Sorunlarınız olabilir ama bu sizin bir öğrenci de olsa elinden tutmanıza engel değildir” diyerek öğrencilerin önemine dikkat çekti.



Daha sonra mahallede yapılacak olan endüstri meslek lisesi kampusu olarak planlanan alanda temel atmak için geçti. Ancak hava muhalefeti nedeniyle sadece incelemeler yapan Bakan Çelik, buradan Eyyüp Göncü Lisesindeki karne dağıtım törenine geçerek, öğrencilere karne ve başarı belgelerini verdi.



BAKAN ÇELİK'İN KARNESİNİ ELLE DOLDURDULAR



Bakan Çelik ve beraberindekiler, Eyyüp Göncü Lisesinde sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet ettiler.

Bir sınıfta öğrencilerin sırasına oturan Bakan Çelik’e bir gazetecinin “Hiç unutamadığınız bir karne anınız oldu mu?” sorusuna,  ilkokul 5. sınıfta öğretmenin gitmesi nedeniyle arkadaşlarının karnelerini kendisinin doldurduğunu belirterek, “Öğretmen 2 ay önce ayrılmıştı, karneleri biz doldurduk. Öğretmen olmayınca da bir ağabey olarak biz doldurduk” diye konuştu.

Buradan ayrılan Bakan Çelik ve beraberindekiler Cuma namazı için Eyyüp Peygamber Camisine geçerek namazını kıldı.



www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.