banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Bakan Çelik, İzol seçim bürosu açtı

Devlet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik ilk seçim bürosunu açtı.

Samsat kapıda bulunan Kıraathaneyi seçim bürosu olarak üstlenen İzol Aşiretin üyelerinden AK Parti Merkez İlçe Başkan yardımcısı Cengiz İzol, Aday adayı av. Serdar İzol, Emin İzol Bakan Faruk Çelik adına büroyu Bakan Faruk Çelik’e açtırdılar.

 

Açılış bürosunda konuşan Cengiz İzol; “Biz makam için bu partide olmadığımızı gösteriyoruz. Kendimizi nefer olarak görüyor ve çalışacağız. Başbakanımızın bize emanet ettiği 12 adayı kabul ediyor ve emaneti 12 Haziran’da geri vereceğiz. Bakanımıza Faruk Çelik İzol demek istiyoruz” dedi.

 

Bakan Faruk Çelik ise; “Şanlıurfa’mıza Bakan olarak gelmedik, hizmetkar olmaya geldik. Başbakanımız git Urfa’ya hizmet et dedi. Şanlıurfa’yı adım adım geziyoruz. Sorunları tespit ediyoruz. 13 Haziran’da bu sorunları çözmek için yeniden Şanlıurfa’yı adım adım gezeceğiz” dedi.

 

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili adayların da bulunduğu açılışta renkli görüntüler ortaya çıktı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.