banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Bakan Çelik Gölcük ve Uluyazı'da konuştu


İlk olarak Gölcük köyünde vatandaşlarla sohbet eden Bakan Çelik, burada engelli bir vatandaşın iş talebi üzerine yetkililere talimat vererek, konuyla ilgilenilmesini söyledi. Daha sonra köyde yaşayan bir çocukla köye oyun parkı yapılması konusunda anlaşma yapan Bakan Çelik, vatandaşlarla sohbetini sürdürdü.
Yol güzergahı üzerinde gördüğü yerlere değinen Bakan Çelik, düne göre iyi aşama kaydedildiğini belirterek, “Düne göre iyi bir noktadayız, iyi bir gidişat var, doğru bir gidişat var, planlı ve programlı bir yürüyüşümüz var. Bundan dolayı geleceğe yönelik daha ümit var bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz”
Şanlıurfa’da nüfusun yüzde 45’inin kırsalda hayatlarını idame ettirdiklerini dile getiren Bakan Çelik, “Bundan dolayı köylere hizmet önem arz ediyor. Bu da yıllarca sen ben çekişmelerinden dolayı ihmale uğramış. Çok şükür üç senedir sen ben kavgası yok. Birlik ve beraberlik var. Sayın Başbakanımız bizi buraya hizmet etmek için, buradaki işleri derleyip toparlamak için gönderdi. Biz de milletvekili arkadaşlarımızla kol kola girdik ve çalışmalarımızı başlattık” dedi.
Şanlıurfa’ya ilk geldiği günlerde kendisine sürekli vatandaşların yol sorunundan dolayı geldiklerini söyleyen Bakan Çelik, birçok yerde yol sorunlarını bitirdiklerini ifade ederek, “Şimdi ise elektrik, kanalizasyon, parke taşı isteniyor. Bu gelişim çok doğal ve normaldir. Demek ki doğru gidişatımız var. İnşallah bunları köylerimizde, ilçelerimizde ve şehir merkezinde geliştirmemiz gerekiyor” dedi.
Buradaki konuşmaların ardından Uluyazı köyüne geçen Bakan Çelik, buralarda köy sakinleriyle sohbet ederek, sorunlarını dinledi.  Uluyazı köyünde vatandaşların parke taşı talebi üzerine yetkilileri telefonla arayan Bakan Çelik, parke taşı çalışması yapılması talimatını verdi. Kadınların ve çocukların da isteklerini dinleyen Bakan Çelik, vatandaşların isteklerini yetkililere bildirerek, gerekli çalışmaların yapılması yönünde talimat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.