banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

BAKAN ÇELİK ESNAFI ZİYARET ETTİ




Çeşitli temaslarda bulunmak üzere dün Şanlıurfa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, sabah saatlerinde Vali Nuri Okutan ile birlikte çarşı esnafını ziyaret etti.

Vali Okutan ile birlikte Haşimiye Meydanından esnaf ziyaretlerine başlayan Bakan Çelik esnafla görüşüp, esnafın sıkıntılarını dinledi. Gezdiği istikamette bulunan Gönüllü Kuruluşlar Aşevi’ni de ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, burada 19 yıldır fakir fukaraya yardımda bulunan aşevinin çalışmaları hakkında aşevi sorumlusu Aziz Kutluay’dan bilgi aldı.

Daha sonra Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından onarımı bir yılda tamamlan Ulucami’ye geçen Bakan Çelik, restorasyonu tamamlanan caminin açılışına katıldı. Vali Nuri Okutan ve milletvekilleriyle birlikte Ulucamii’ye gelen Bakan Çelik burada hafız olmaya hak kazanan gençlere hafızlık sertifikaları ile çeşitli hediyeler verdi.

Ulucami’de bir konuşma yapan Bakan Çelik, caminin onarılmasında emeği geçen herkese teşekkür edip, hafız olan gençleri kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.