banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Bakan Çelik; Ellerinde sopa dillerinde barış var VİDEO

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik bir otelde düzenlediği basın toplantısında 30 Mart secim sonrasını yaşanan olayları değerlendirdi.Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Çelik yerel Seçimler sonrası Şanlıurfa'da yaşanan  Olaylar hakkında Önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, “Milletimiz bir kez daha demokrasiden güvenden kalkınmadan yana oy kullandı”
Şanlıurfa’nın huzur kenti olduğunun altını çizen Bakan Çelik ‘’barışı ve demokrasiyi elinden, taşı ve sopayı elinden eksik etmeyenlerin millet iradesini şiddet yolu ile gölgelemeye çalışmalarını üzülerek izliyorum’’ dedi.

Çelik Konuşmasında ‘Milletimiz bir kez daha demokrasiden güvenden kalkınmadan yana oy kullandı.  Ve toplum mühendislerine prim vermemiştir. 30 Mart’tan önce milleti dizayn etmeye çalışanları milletimiz dizayn etmiştir.’’ İfadelerini kullandı
WWW-URFAHABER24-COM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.