banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Bakan Çelik; Destek Sizden Hizmet Bizden VİDEO

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, yaptığı konuşmada Şanlıurfalılardan destek istediklerini belirterek aldıkları desteklerle hizmetleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve beraberindekiler Ak Parti İl Başkanlığı önünde binlerce Urfalı ile buluştu.

Bakan Çelik burada yaptığı konuşmada Şanlıurfalılardan destek istediklerini aldıkları destekle 10 milletvekili çıkardıklarını söyledi.

Hz İbrahim’in Şanlıurfa’sını marka şehir yapmak için gecesi ve gündüzü ile çalıştıklarını söyleyen Bakan Çelik, değişim ve dönüşümün başladığını ve Şanlıurfa’da yapacak daha çok işlerinin olduğunu belirtti.

Gaziantep sıkı dur Şanlıurfa seni geçmeye geliyor diyen Bakan Çelik, iller arasında yarışın başladığını hedeflerinin Gaziantep’i hemen yakalamak ve Gaziantep’i geçmek olduğunu söyledi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.