banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Bakan Çelik, Çiçek köyünde okul açılışına katıldı VİDEO

Şanlıurfa merkeze 85 kilometre uzaklıkta bulunan Çiçek köyündeki açılışa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri, bürokratlar ve partililerin yanı sıra köy sakinleri katıldı.

Törende konuşan Bakan Çelik, “Biz hizmet ekibiyiz, oturan ekip değil. Biz Ankara’da, Urfa’da oturabilirdik ama şu anda bu yağmurda dinlemeden sizin için geldik, hizmet getirdik. Biz elimizdeki bütün imkanları Şanlıurfa için adeta bir yağmur gibi yağdırıyoruz. Sıkıntılarınızı tek tek dinleyip çözüme ulaştırıyoruz. Şimdi tabi ki bu yağmurda sizi yağmur altında bekletmek uygun değil, o yüzden okulumuzun hemen açılışını yapmak istiyorum. Ondan sonra içerde herkesi dinleyip, köyünüzdeki sorunları çözme noktasında erişiriz. Okulumuzun açılışının herkes için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Açılış sonrası Bakan Çelik sınıflarda oyuncak dağıttı. Oyuncak dağıtımından sonra onuruna verilen yemeğe katıldı.

 

 

 

 

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.