banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Bakan Çelik; Çalışmalarınızı anlatın
AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonunda AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri ile bir araya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, genel durum değerlendirmesi yaptı.



Şanlıurfa’nın her alanda gelişmesi için yerel yönetimlerin önemine dikkat çeken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İl Genel Meclis Üyelerine ve Belediye Meclis Üyelerine hitaben; “Şanlıurfa’nın geleceği için çalışın ve yapılan yatırımları vatandaşa anlatın” dedi.

Bakan Çelik; “El ele vererek Şanlıurfa’nın kalkınması için çalışacağız. Yaptıklarımızı da gidip vatandaşa anlatacağız. Büyüyen ve gelişen Şanlıurfa’ya yakışır çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.



Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, gece yarısına doğru özel uçakla Ankara’ya geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.