banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Bakan Çelik, Birecik'te toplu açılışlar yaptı
Gece gündüz demeden Şanlıurfalılara ve 74 milyona verdikleri sözü yerine getirmek  amaçıyla çalıştıklarını ifade eden Bakan Çelik; "Çok şükür Türkiye'de huzur var, kardeşlik var, çalışma var, üretim var, kalkınma var. Aynen Türkiye gibi onun bir incisi olan Şanlıurfa'da da Birecik'te de çalışma var, erdem var, kalkınma var Allah'ın izniyle. Tabi kalkınma diyince bunlar dayanışmayla oluyor biz 10 milletvekiliyiz birbirimizle kenetlenmiş durumdayız, ayrılık gayrılık yok" dedi.
Bakan Çelik seçimden önce mikrofonda konuşmanın kolay olduğunu belirterek; "''Esas mesele seçimden sonra gelip konumak ondan sonrada devamlı bir şekilde mikrofon elde milletin karşısında konuşabilmek bu her babayiğitin harcı değil. Onun için politikacıların işi değil.. Politikacılar bir yalan bir dalavere üçüncüsünde milletin karşısına çıkamazlar. Ama siyasetçiler onurlu insanlardır, başında ne söylerlerse onu yaparlar tekrar milletin karşısına gelirler" dedi.
Vali Celalettin Güvenç'te yaptığı konuşmada Bakan Çelik'in her ay 3-4 gün kente gelerek projeleri yerinde gördüğünü ve talepleri dinleyerek Ankara'da kendilerini desteklediğini belirterek,''İnşallah bu çalışmaların sonunda Şanlıurfamız, Birceğimiz Türkiye'nin sayılı kentleri arasına girecek her bakımdan. Çünkü emek verirsen çalışırsan çaballarsan sonuç almamanız mümkün değildir. Bütün arkadaşlarımla ibadet aşkıyla siz değerli vatandaşlarımızın mutluluğunu hedef alıyoruz hayat seviyelerini yükseltmeyi hedef alıyoruz'' dedi.
Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz ise hükümetin yardımlarından dolayı Bireciklilerin kalkınma seviyesi hızla yükseldiğini belirterek, bu anlamlı katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından okul ve sınıf yapımına katkıda bulunan hayırsever vatandaşlara plaketleri verildi.
Daha sonra toplu açlış kurdalesini Bakan Çelik, Vali Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ve hayırsever iş adamlarıyla birlikte kesildi. hatıra fotoğrafı çektiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.