banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Bakan Çelik, Birecik, Ayran, Mezra'yı gezdi

Devlet Bakanı Ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, bugün Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi, Mezra ve Ayran beldeleri ile köyleri ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam etti.

 

Bugünkü programa Bakan Çelik’in yanı sıra Milletvekili Yahya Akman, İl Başkanı Yusuf Eğilmez, yardımcıları İsa Kızıldemir, Mehmet Eriten Mehmet Talat Akay, Ahmet Aslan, Mehmet Eriten, Hümeyit Bilbay, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, MKYK üyesi Doç. Mazhar Bağlı ve bir çok partili katıldı.

 

Sabah başlayan programda ilk olarak Ağırtaş ( cerdo) Köyüne geçen Bakan Çelik ve beraberindekiler, Asman (Kural) Köyü ve Şanlıavşar köyüne geçtiler.

 

Birecik Merkez’de bulunan Önkol otomotiv bayiisinin açılışını yapan Çelik ve AK Parti İl Başkanı beraber FIAT’ın ürettiği bir araca binerek basın mensuplarına poz verdiler.

 

Buradan Mezra Beldesine Geçen Bakan Çelik, Birak süt ürünleri fabrikasını gezdikten sonra Mezra’da seçim bürosu açtı ve Belediye binasına geçerek bir süre Yusuf Güneş ile bir süre görüştü.

 

Buradan Birecik merkezde Sürücü kardeşlerin seçim bürosunu açtı. Ayran Beldesine geçen Bakan Çelik ve beraberindekiler, Bağlarbaşı köyünde bir süre muhtar ve köylülerle görüştü. Mezra beldesine geçen heyet, ünverdi ailesinin taziyesinde bulundu ve Ayran Belediye binasının önünde halka seslendi.

 

Buradan tekrar Birecik’e geçen AK Parti heyeti, BİL-İM DER’de ki üyelerle İmam Hatip ve camilerin sorunlarını görüştüler. Buradan Birecik Genç İşadamları derneğine geçen heyet, işadamları ile görüştüler.

www.balikligol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.