banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Bakan Çelik; “Altyapısız köy kalmayacak”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik,AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan ve Mahmut Kaçar, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, seçim çalışmaları kapsamındaŞanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde vatandaşlarla buluştular.

Akçakale’de Seçim Bürosu açılışına katılan Bakan Faruk Çelik ve beraberindekiler, burada toplanan coşkulu kalabalığa seslendiler. Açılışta konuşan Bakan Faruk Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, Akçakale’nin yaşadıkları sorunlarını bildiklerini ve Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ile birlikte mutlaka çözeceklerini belirttiler.

Akçakale kırsalında da sorunlar kalmayacak

Akçakale’nin yaşadığı sorunları bildiklerini ifade eden Bakan Çelik, sınır kapısında yaşanan sorunlar, elektrik sorunu, Suriye’de yaşanan olaylar, köylerin altyapı ve üstyapı sorunları olduğunu belirterek, “30 Martta Büyükşehir Belediye Başkanını seçeceğiz amaç ne? Hizmet tek elden köyümüze ve şehrimize ulaşsın diye. Abdülhakim Bey ve Celalettin Bey Şanlıurfa’ya ve Akçakale’ye neler vadedeceklerse gerçekleştirecekler. Bizim yaptığımız gibi bunlar bir bir yerine gelecek; bunun kefili de biziz, arkasında duran da biziz. Hiçbir köy parke taşsız kalmayacak, altyapısız köy kalmayacak bu 5 sene içerisinde bununla ilgili hiçbir endişeniz olmasın, biz örnek köylerimizi gösterdik. İnşallah Akçakale kırsalında bu sorunlar kalmayacak” dedi.

Hesabını sorun

3 yılda 8 katrilyonluk imkanı Şanlıurfa’ya sunduklarını dile getiren Bakan Faruk Çelik, 1 Nisan’dan sonra Akçakale’deki sorunların giderilip giderilmediğini vatandaşlardan takip etmelerini isteyerek, “Telefonlarınıza kaydedin; hesabını sorun, ‘ey sayın Bakan 1 Nisan’dan sonra Akçakale bir başka olacak demiştiniz, yapılan hizmetler yeterli değil demiştiniz, biz bugün sana hesap soruyoruz’ deyin. Ama 5 yıl sonra karşınızda, bizim AK anlımızı bulacaksınız Allah’ın izniyle” diye konuştu.

Başbakan’a en güzel hediyeyi yine Akçakale verecek

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, 30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partiye oynan oyunları bozmaları için Akçakalelilere çağrıda bulunarak, AK Parti Belediye Başkan adaylarına, AK Partiye ve Başbakan Erdoğan’a sahip çıkılmasını istedi ve her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Başbakan’a en güzel hediyeyi Akçakale’nin vereceğini belirtti.

30 Mart, Cumhuriyet tarihinde bir milat olacak

Konuşmasından önce meydanda toplanan kalabalığı selamlayan Celalettin Güvenç, vatandaşlardan tezahüratlarıyla destek alarak, coşkulu kalabalığa 30 Mart’ın Cumhuriyet tarihinde bir milat olduğunun altını çizdi.

“Türkiye’yi karanlık dönemlere götürmek isteyenlere, kardeş kavgası isteyenlere 30 Mart seçimleri alınacak zafer milletin son tokadı olacak” diyen Celalettin Güvenç, “Onun için şu meydanı dolduran Akçakalelileri sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bu mücadelede ve yeni Türkiye mücadelesinde bizi yalnız bırakmadığınız için, yeni istiklal mücadelemizin farkında olan tüm analarımızı, bacılarımızı ve kardeşlerimizi coşkuyla selamlıyorum” dedi.

AK Partiye destek ve dua isteği

Şanlıurfa’nın, tüm ilçe ve mahallelerini hak ve adaletle yönetecek AK Partiye ihtiyacı olduğunu belirtenAK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, destek ve dualarını istedi.

Konuşmaların ardından hep birlikte Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.