banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Bakan Çelik, Akçakalede

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Devlet Bakanı ve Şanlıurfa AK Parti milletvekili adayı Faruk Çelik Akçakale’de halka hitap etti.

 

Akçakale'ye 12 milletvekili adayı ile gelen Devlet Bakanı Faruk Çelik, düzenlenen mitingde halka hitap etti. Akçakale Abdüllah Gül Caddesinde bulunan AK Parti İlçe Binası önündeki mitinge Zeynep Müjde Sakar, Bekir Eren, Abdülkerim Gök, Yahya Akman, Abdülkadir Emin Önen, Mahmut Kaçar, Halil Özcan, Zeynep Karahan Uslu, M. Kasım Gülpınar ve Seydi Eyyüpoğlu, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve çok sayıda partili katıldı.

 

Miting alanına yürüyerek gelen Bakan Çelik ve beraberindekilere Akçakale belediye aracı gül suyu serpti.

Mitingte konuşan Akçakale AK Parti ilçe başkanı Naif Başak; “AK Parti’nin 12’de 12 yapacaklarını” belirtti.

 

Daha sonra kürsüye gelen Akçakale bölgesi Milletvekili adatı Yrd. Doç. Halil Özcan, çok heyecanlandığını belirterek; “Bütün aşiret mensuplarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

 Şanlıurfa'dan aday olarak gösterilen Bakan Çelik, Akçakale’de halka neden Urfa’dan aday olduğunu açıkladı. Bakan Çelik, "Bizler vatandaşımızın ayağına gelerek sorunlarını dinleriz. Evliyalar şehri Bursa'dan peygamberler şehri Şanlıurfa'ya gelmemde yüce Allah'ın hiç şüphesiz bir takdiri vardır. Ben bu bölgeye hizmet etmekten büyük şeref duyuyorum. Buradan şunu belirtmek istiyorum. Sizleri aldatmayacağız, yapamayacağımız sözleri vermeyeceğiz" dedi.

 

Öncelikle Akçakale İlçesine giden Bakan Faruk Çelik, burada Akçakale Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'dan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Ayhan, ziyaretin anısına Bakan Faruk Çelik'e çiçek ve plaket verdi.

 

Cuma namazının ardından Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın evinde öğle yemeği yediler.

 

Daha sonra Bakan Çelik, Vali Nuri Okutan, İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarların katılımıyla, Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda yapılan, ''İlçe Değerlendirme Toplantısı'' yapıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.