banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Bakan Çelik, AK Parti Karaköprü seçim bürosunu ziyaret etti

Karaköprü’lülere sürpriz yaparak AK Parti Karaköprü seçim bürosuna gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i alkışlarla karşılayan kalabalık sevincini gizleyemediler.

Seçim bürosunda partililere seslenen Bakan Çelik, "Ankara’dan ayağımızın tozu ile gelirken her defasında Karaköprü’ye uğramadan sizlerle tokalaşmadan geçmemek mümkün değil bundan mutluluk duyuyorum.Havaalanından Karaköprü’ye gelirken bakıyorsunuz sanki büyük bir bulvar metropol bir şehre giriyorsunuz gibi nasıl bir havaalanı şehir bağlantısı olduğunu da hep beraber görüyorsunuz. Nihat Başka tecrübeli tecrübe kazandı önemli hizmetleri oldu. Tecrübeli ve abisi mesafesindeki Celalettin Güvenç ile birlikte Büyükşehirde kol kola girecekler ve Karaköprü’nün köyleri de mahalleleri de dahil hep beraber Meclis üyeleri ile beraber Karaköprü’nün ayağa kalkması konusunda Büyükşehir-Karaköprü gönül gönüle el ele burada yaşayan bütün insanlarımızın mutluluğuna vesile olacak büyük hizmetleri sunacaklardır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.