banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Bakan Binali Yıldırım’dan Suruçlulara ve Urfa’ya tren müjdesi
Ulaştırmanın kolay olması halinde cazibe merkezi haline gelecek olan Medeniyetler Beşiği Şanlıurfa’ya yapılan yolları anlatan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım; “Şimdi de demiryolu getiriyoruz. Suruç, Organize ve Harran Üniversitesi Osman Bey Kampusu arasındaki 200 KM mesafeye tren kuracağız. Hazırlıklar son aşamasına geldi, bu yıl ihalesini yapacağız” diyerek Şanlıurfalıların hizmetin en iyisine layık olduklarını sözlerin ekledi.

Temel atma törenine KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Dr. Halil Özcan, Dr.  Abdulkerim Gök, Vali Celattin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba,  İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti il Başkanı Yusuf Eğilmez, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhekim Ayhan, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Halil Mutlu, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.