banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Bakan Bağış'a manşetten küfür!
AB Bakanı Egemen Bağış'ın dün KKTC'nin 82. ilimiz olabileceğini söylemesi üzerine bazı KKTC'de yayın yapan Afrika Gazetesi, geçtiğimiz yıl Erdoğan için açılan pankarta yazılan "Has...tir" küfürünü bu kez Bağış için manşet yaptı.

Türkiye’nin uyarılarına rağmen dört ay sonra Danimarka’nın devam ettirdiği dönem başkanlığını Güney Kıbrıs’a devretmeye hazırlanması üzerine AB’ye rest çeken AB Bakanı Egemen Bağış, KKTC’nin Türkiye’ye bağlanabileceğini söylemişti.

Kıbrıs Gazetesi’ne konuşan Bağış, Kıbrıs’ta çözüm için her türlü opsiyonun masada olduğunu belirterek, KKTC’nin Türkiye’ye bağlanmasının mümkün olabileceğini kaydetmişti. Bağış, “Çözüm, iki liderin uzlaşması ve toplumlarına kabul ettirdikleri bir birleşme formülü ile olabileceği gibi, iki liderin uzlaşarak ayrılıp 2 ayrı devlet şeklinde ya da KKTC’nin Türkiye’ye bağlanması da mümkün olabilir." demişti.

ERDOĞAN'A DA AYNI HAKARETİ ETMİŞLERDİ

Geçtiğimiz yıl KKTC'de Toplumsal Varoluş Mitingi adı verilen bir gösteri düzenlenmiş ve gösteriden "Kurtarıldık mı has..tir'..." yazılı pankart açılmıştı. Başbakan Erdoğan pankarta sert tepki göstermişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.