banner2
Öne Çıkanlar deniz üssü domuyz ulu camiye edessa 7 yıldız doktor

Bakan Bağış Urfada mağaza açtı

Şanlıurfa'ya gelen Devlet bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Şanlıurfa’da bir mağaza açılışına katıldı. Burada konuşan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba; “Şanlıurfa tarihi bir kenttir. Bu kentimiz Avrupa da her hangi bir ülkede olsaydı daha farklı bir konumda olurdu” dedi.

Vali Nuri Okutan ise; “Peygamberler şehri olan tarihi kentimizde sayın Bakanımız görmek çok güzel. Hep birlikte yaşanılabilir refah düzeyi yüksek bir kent oluşturacağız” dedi.

Şanlıurfa'ya gelen Devlet bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış konuşmasında; “Bu kadar önemli bir coğrafya ve tarihe tanıklık eden şanlı şehrimizde değerli iş adamlarının mağazasını açıyoruz. Hayırlı olsun. Bu tür yatırımlar genç ve işsiz nüfusu istihdam ediyor. Türkiye’nin genç nüfusu Avrupa ülkelerinde gıpta ile karşılanıyor” dedi.

Mağaza açılışında Devlet bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Vali Nuri Okutan, Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol, Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve çok sayıda AK Partili ile halk katıldı.

Kurdele kesiminden sonra bakan Egemen Bağış ve beraberindekiler mağazayı gezdiler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.