banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Bakan Bağış; Şanlıurfa'nın kardeşlik dokusu Türkiye'ye yayılıyor

AB Bakanı Egemen Bağış, sosyal medyadaki 'T.C.' kampanyasıyla ilgili ''Bunlar birilerinin provokasyon çabaları. T.C. hepimizin ortak paydası. Bu konuda güvence biziz zaten'' diye konuştu.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, çözüm süreciyle geldiği Şanlıurfa'da ilgili NTV'nin sorularını yanıtladı.

Şanlıurfa'da çözüme büyük destek olduğunu söyleyen Bağış, ''Şanlıurfa'nın kardeşlik dokusu Türkiye'nin geneline yayılıyor'' diye konuştu.

Muhalefeti de eleştiren Bağış, ''MHP ve CHP kardeşlikten rahatsız oldu, bu vatanseverlikle bağdaşmıyor. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli'yi akıllarını başına toplamaya çağırıyorum. 'Türkiye'de çözüm istiyoruz, kardeşlik istiyoruz' desinler, çözüm önersinler, çomak sokmasınlar'' dedi.

Bağış, sosyal medyadaki T.C. kampanyasıyla ilgili ise şöyle konuştu:

''Bunlar birilerinin provokasyon çabaları. T.C. hepimizin ortak paydası. Bu konuda güvence biziz zaten. Çözüm süreci de anayasadaki kardeşliğin teminatı.''


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.