banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Bahçeli 11 yıl sonra gidiyor

Bahçeli 11 yıl sonra gidiyor

MHP Lideri "Devlet Bahçeli" sürpriz bir kararla 6 Haziran’da Diyarbakır’a gitmeye karar verdi

Başbakan Erdoğan’ın, “Gavurdağı’nın ötesine geçemiyor” diyerek eleştirdiğiMHPLideriDevlet Bahçelisürpriz bir kararla 6 Haziran’da Diyarbakır’a gitmeye karar verdi.

Diyarbakır’a en son 2000 yılında Başbakan Yardımcısı olarak bazı açılışlar için giden Bahçeli, böylece 11 yıl aradan sonra ilk kez oy istemek için gidecek. Karaman gezisi dönüşü gazetecilere açıklama yapan Bahçeli,Diyarbakırgezisinde miting mi, salon toplantısı mı yapılacağını henüz kararlaştırmadıklarını belirterek, “Teşkilatlarımızla konuyu değerlendireceğiz ve nasıl bir toplantı yapacağımıza karar vereceğiz” dedi. Bahçeli, “Diyarbakır’a farklı bir mesajınız olacak mı” sorusuna karşılık, “Elbette oraya gitmişken bir şeyler söyleyeceğiz. Ancak biz her zaman ‘aynı türküyü’ söylüyoruz. Ankara’da ne söylüyorsam orada da onu söyleyeceğim” diye konuştu.

Bahçeli, Diyarbakır gezisinin Türkiye’de ortamın yumuşamasına katkı yapacağını da vurguladı. Bölgeye gitmesiyle ilgili güvenlik riski olup olmadığı sorulunca da, “Biz Allah’a tevekkül etmişiz. 1 milyon insanıda getirip yığsanız bir şey olacaksa olur. Kaderde ne varsa o olur” yanıtını verdi.

HABERTÜRK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.