banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Bağlı’dan Cevheri’ye destek

 Prof.Dr.Bağlı, “Mehmet Ali Cevheri hocamız Şanlıurfa’nın değerlerini en iyi temsil edecek bir vekil olacaktır” dedi. 

Her kesimin yoğun ilgisi ile karşılaşan Cevheri’yi ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof.Dr. Mazhar Bağlı, “Ben burada Şanlıurfa’nın geleneğini, Şanlıurfa’nın kültürünü, Şanlıurfa’nın değerlerini en iyi temsil edecek bir Milletvekili ile birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Urfa’nın bu kadim kültürüne bu geleneğine, bu sosyolojisine uygun bir temsile kavuşması gerektiği uğruna verdiğimiz mücadelede şurda bir delik açtık. Hocamız cevheri bunu en iyi şekilde inşallah temsil edecektir. Bundan sonra onunla birlikteyiz her şekilde birlikteyiz. Urfa’nın hiçbir eksiği gediği yok çevre illerden. En fazla ihtiyacımız olan şey bu konu ile ilgili Urfa’nın temel dinamiklerinden biri olan farklılıklarımızdır. Türkiye’nin ihtiyacı olan bu farklılıkları en iyi temsil eden Şanlıurfa’dır” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof.Dr. Mazhar Bağlı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, kendisine göstermiş oldukları bu teveccüh için teşekkür ederek, “Gerçekten teveccüh ve sevgi çığ gibi büyüyor, gittikçe katlanıyor. Tabi hem partimize, hem bizlere. Bugün Karaköprü kırsalında 13 köyü gezdik. Gittiğimiz her köyde sevgi ve muhabbetle karşılandık. Şanlıurfa genelinde ortak payda olmak büyük bir şereftir. Gördüğünüz gibi büromuza Şanlıurfa’nın her kesiminden özellikle merkezden kardeşlerimiz ve dostlarımız gelmekte. Bu Şanlıurfa’nın kendilerinden biri olana duyulan özlemidir. Şahsımızda bunun görülmesi bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. Bugün büromuzu ziyaret eden sayın mazhar bağlı hocamız, Memur Sen’in Üniversite Şubesi ve yine Haliliye ilçe teşkilatına, Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Mehmet Ali Cevheri’nin seçim bürosunu ziyaret eden AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ise, şu ifadelere yer verdi; “Biz sahada kendisi ile beraber çalışıyoruz. Mehmet Ali hocamız gerek üniversitede yetiştirmiş olduğu hemşerilerimiz, gerekse mensup olduğu aşiret ile Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi dahil olmak üzere bütün ilçelerinde ilgi gören bir adayımız. Mehmet Ali Hocamız listeye girerek gücümüze güç katmıştır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.