banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

BAĞLI: VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Vatandaşlarla bir araya gelerek seçimlerdeki desteklerinden dolayı teşekkür eden Bağlı, “Seçim döneminde verdiğimizin sözlerin arkasındayız. Ne söz verdiysek birer birer yerine getireceğiz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mazhar Bağlı, AK Parti İl Binasını ziyaret ederek, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’den mazbatasını aldı. Prof. Dr. Bağlı, daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile merkez ilçe belediye başkanlıklarını ziyaret etti. Belediye Başkanlarıyla seçim değerlendirmesi yapan Bağlı, “Takdir milletindir, nerede eksiğimiz varsa onları araştırıp çözüm arayacağız” dedi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şubesi Başkanı Orhan Şahin ve yönetimini de ziyaret eden Milletvekili Bağlı, Şanlıurfa’daki sanayi yatırımları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şanlıurfa Şube Başkanı Bahattin Canbeyli’nin ailesine d taziye ziyaretinde de bulunan Bağlı, iftarını ise Süleymaniye Mahallesi’nde bir ailenin evinde açtı. İsmi açıklanmayan dul ve 6 çocuklu bir annenin iftar yemeğine katılan Bağlı, ailenin sorunlarını dinledi.

 

Esnafa teşekkür

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mazhar Bağlı, iftar yemeğinin ardından da boş durmadı. Süleymaniye Mahallesi ve diğer birçok semtte esnafı ziyaret eden Bağlı, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Esnafın sorunlarını da dinleyen Bağlı, “Seçim döneminde verdiğimizin sözlerin arkasındayız. Ne söz verdiysek birer birer yerine getireceğiz” dedi.

 AK Parti’nin geçtiğimiz seçimlere göre oy kaybı yaşadığına vurgu yapan Bağlı, “Milletimizin kararına saygımız sonsuzdur. Nerede hatamız, eksiğimiz varsa bunları bulup çözümler üreteceğiz. İnşallah yeni dönemde de 2023 hedefiyle yeniden istikrarlı bir şekilde yola devam edeceğiz” diye ifade etti. 

Bağlı, son olarak Haliliye Belediyesi’nin Rabia Meydanı’nda düzenlediği sahur programına katılarak, vatandaşlara yemek ikramında bulundu.

Milletvekili Bağlı, bugün de Ankara’ya giderek TBMM’de milletvekilliği kaydını yapacak.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.