banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Bağlı ve Eyyüpoğlu durmak bilmiyor

 Bağlı ve Eyyüpoğlu, her zaman milletle beraber hareket ettiklerini ve milletin hizmetinde olduklarını söyledi.

 

AK Parti olmazsa huzur olmaz

Sabahın erken saatlerinden itibaren Mazhar Bağlı hoca ile birlikte köy köy dolaştık, “Dolaştığımız köylerde gördüğümüz manzara, AK Parti diyor. AK Parti olmazsa huzur olmaz diyor. Vatandaşlarımız en az bizim kadar durumları anlamıştır. Öbür partilerin söyledikleri iftira, yalandan ibarettir. İktidar yine AK Parti, bize hizmet getirecek AK Partidir. Onun için bizde AK Parti diyoruz. Son derece memnun kaldık. Bozovalı hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Seydi Eyyüpoğlu, her zaman milletle beraber olduklarını ve onların kime, hangi partiye oy vereceklerini çok iyi bildiklerini, çünkü kendilerine hizmet edenleri çok iyi tanıdıklarını belirtti.

 

Seydi amcanın isteği doğrultusunda tercihte bulunacaklardır

Şanlıurfa'nın sorunlarının çözümlerinin siyasetten geçtiğini belirten AK Parti MKYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili adayı Prof.Dr.Mazhar Bağlı da, “Seydi amcamız, büyüğümüz bize iştirak ettiler. Gerçekten buralarda kendisini seven dostlarla birlikte olduk. Onun isteği doğrultusunda bir tercihte bulunacaklarından şüphem yok. Zaten bunu dile getirdiler. İyi bir çalışma günü geçirdiğimizi çok açık bir biçimde gördüm. Vekilimize, büyüğümüze, Seydi amcamıza çok teşekkür ediyoruz. Eksik olmasınlar. İnşaallah birlikte daha çok çalışmalar yaparız” diye konuştu.

“Herkesin içinde bulunduğumuz koşullara daha iyi bir refah seviyesine, daha iyi bir toplumsal projeye sahip olması gerektiği yönünde düşüncesi varsa bu iyi bir şeydir” diyen Prof.Dr. Bağlı, bir sıkıntı varsa bu sıkıntıyla ilgili insanların fikir yürütmelerinin, proje geliştirmelerinin iyi bir durum olduğunu söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.