banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

BAĞLI, ‘REFAHI ARTIRMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR’

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Prof. Dr. Mazhar Bağlı, bu kez Tarihi mekânlarda bulunan Balıklıgöl esnafıyla bir araya geldi.
Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Prof. Dr. Mazhar Bağlı, esnafa hayırlı işler dileyerek taleplerini dinledi. Ziyaretleri kapsamında bir lokantada iş yeri sahibinin istemesi üzerine Ciğer Kebabı pişiren Bağlı, pişirdiği kebabı iş yeri şahine ikram etti.
Tarihi Hanlar bölgesinde bulunan Gümrük Han’da  esnaf ziyareti esnasında 2 yabancı turistle İngilizce konuşan Bağlı, Turistiktik amaçlı geldikleri Şanlıurfa’nın doğal güzelliklerini anlattı.
Ziyaretlerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’nın AK Parti ’ile gelişmeye devam edeceğinin altını çizen Prof.Dr. Bağlı, Şanlıurfa’nın cazibe merkezi olması için ellerinden gelen bütün çabayı sergileyeceklerini söyledi.
Tarihi hanların geçmişten bugüne esnaf ve tüccarların ticaret ettiği tarih kokan bir yer olduğunu belirten Bağlı, “Şanlıurfa’nın tarihsel geçmişini hemde ticari işleyişin belirleyen yerdir. Burada esnaf kardeşlerimizle yaptığımız görüşmelerde, AK Parti’den çok önemli beklentilerinin olduğunu ve AK Parti’ye sonuna kadar destek vereceklerini büyük bir memnuniyetle müşahede ettim. Değerli Şanlıurfalı vatandaşlarımızın bu ilgisine layık hizmetler üretmek boynumuzun borcudur. İnşallah onların bu ilgisine uygun ve onları memnun edebilecek hizmetler yapacağız. Gerçekten hemşerilerimiz bir araya gelerek sorunlarını dinlemek, tokalaşmaktan çok memnunum. Vatandaşlarımızın takdir edip Milletvekili olmamla birlikte bu tür ziyaretlerimi sürdürerek esnaf kardeşlerimizle her zaman birlikte olacağız ”dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.