banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Bağımsız aday Lütfü Doğru Geliyor

Siyasette hareketlilik devam ederken, adayların çalışmaları son hızla sürüyor. Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili adayı Lütfü Doğru, sokak sokak dolaşarak tanıtım çalışmalarını son sürat devam ettiriyor.

 

Viranşehir bölgesinden aday olan Lütfü doğru, çalışmalarını muhabirimize anlattı. Eline aldığı “Megafon”la ve arkasından gelen “Davulcu” ile ilginç seçim çalışması yapan Doğru, AK Partinin kendisini listeye almadığından dolayı çok pişman olduğunu ifade etti.

 

TARLAYI SATTI, ÇALIŞMALARI BAŞLATTI

Bağımsız aday olduğunu belirten ve çiftçilikle geçimini sağlayan Lütfü Doğru; “80 dönüm arazim vardı. Zaten bana fazla geliyordu. 30 dönümünü sattım. Seçim çalışmalarında kullanıyorum” dedi.

 

Çalışmalarını anlattan Bağımsız aday Lütfü Doğru; “Başbakan Erdoğan Viranşehir’i adeta viran ediyor. Viranşehir’e hiç yatırım yok. Ben seçilerek gerçek hizmeti getireceğim” dedi.

 

BENİ TEHDİT ETTİLER

Aday olduğu için tehdit edildiğini belirten Doğru, Cumhuriyet savcılığının soruşturma başlattığını beliretti.

 

AK PARTİ PİŞMAN OLDU

AK Partinin kendisine vekillik içiin teklif getirmediğinden dolayı çok pişman olduğunu ve hep ağlaştığını belirten Bağımsız Aday Doğlu; “Anketlerde yüzde 42 ile Viranşehir’de önde gidiyorum. Arkamdan İbrahim Ayhan yüzde 20 ile geliyor” dedi.

 

BUNLAR KIŞIN “ÇIRA GİBİ PIFFFT” SÖNÜYORLAR

Siyasetçileri ağır bir dille eleştiren Bsğımsız aday Doğru; “Mevcut siyasetçiler söz veriyorlar. Fakat Biliyorsunuz Viranşehir’in elektrik sorunu var. Kışın hep elektrik kesilir, bu siyasetçilerde iş icraata geldimi “ÇIRA GİBİ PIFFFT” edip sönüyorlar” dedi.

 

Daha sonra sokak sokak dolaşarak megafonla “Analar, bacılar, abiler, kardeşler, sizden biri olan Lütfü Doğru, bağımsız Milletvekili adayı geldi” diye seslendikten sonra Davulcu ve zurnacı destekleri ile çalışmalarına koyuldu.

 www.balikligol.com / Özel Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.