banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Bağcılar'dan Hilvan'a Kardeşlik Parkı VİDEO

Geçtiğimiz yılın sonunda Hilvan Belediyesi ile kardeş belediye olan İstanbul Bağcılar Belediyesi kardeşliğin anısına Hilvan'da Karacurun Mahallesinde 3500 metre kare alan üzerinde kardeşlik parkı inşa ediyor.

 

Yapımı devam eden kardeşlik parkı ile ilgili açıklama da bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık :

 

" 2012 yılında İstanbul Bağcılar Belediyesi ile kardeş belediye olduk. Sosyal ve kültürel alanların yanında teknik konularda da bilgi alışverişimiz oluyor. Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman Çağırıcı ilçemize bir park sözü vermişti. Hilvan ile İstanbul arasında bir kardeşlik köprüsü görevini görecek parkın yapımına başlamış durumdayız. Kasım ayı içerisinde bitmesi planlanan parkımızın açılışıyla beraber ilçemizi ziyaret edecek olan Bağcılar Belediye Başkanı, ilçemizde evlenecek olup maddi durumu iyi olmayan beş çiftimizin de çeyiz masraflarını karşılayacaktır. Bu tür kardeşliklerin gelişmesi ve pekişmesi anlamında önemli bir adım atan Bağcılar Belediyesine Hilvan Halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.