banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi Şifaiye Medresesi Perfüzyonist

Aziz Aslan mihraplı'da start verdi

MHP Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, Şanlıurfa Merkeze bağlı kendi köyü olan Mihraplı’da yaklaşık bin kişiye vermiş olduğu öğle yemeğinde bu seçimde bende varım dedi.

 

Mihraplı köyünde binlerce kişiye seslenen MHP Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, seçim startını veren ilk MHP’li aday adayı oldu.

 

 MHP Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan; MHP’ye yeni katılan yaklaşık 250 kişiye parti rozeti takarak “MHP’ye hoş geldiniz” dedi.

 

Rozet takma işleminde sonra kürsüye gelen MHP Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, neden aday adayı olduğunu şöyle ifade etti; “MHP’nin Şanlıurfa’da var olduğunu Harran ovasında birlik ve beraberliğin sağlandığını ve bu nedenle aday adayı oldum” dedi.

 

MHP Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, Mihraplı ve çevre köylerden yaklaşık 60 köy muhtarının desteğini aldığını ifade ederek; “MHP camiasında sağlanan bu birlikteliğin seçime de yansıyacağını, bunu hep birlikte göreceğiz” dedi.

 

Aziz Aslan’ın yemeğinde MHP Şanlıurfa İl Başkanı Necdet Çakmaklı, Ülkü Ocakları Şanlıurfa eski İl Başkanı Mehmet Arpacı, ilçelerden gelen bazı MHP ilçe Başkanları yanı sıra MHP Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayları Murat Erdoğan ve Ülkü Cengiz’in olduğu gözlendi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.