banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Aytaç Durak açığa alındı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak açığa alındı.

Yolsuzluk iddiaları nedeniyle mülkiye müfettişleri tarafından hakkında inceleme başlatılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın, İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturmanın salahiyeti açısından açığa alındığı bildirildi.

Aytaç Durak'tan açıklama;

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, açığa alınmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar şerefimle yaşadım. Bugünden sonra da tersine ben bu iftiracıların yakasını bırakmayacağım" dedi.

Durak, yaptığı yazılı açıklamada, "Seçimlerde hevesleri kursağında kalanlar, önce bazı yandaş medyayla kamuoyu oluşturup halk önündeki itibarımı daha da zedeleyebilmek için bu son çirkinliğe başvurdular" ifadesini kullandı.

 

Adana halkının kendisini iyi tanıdığını belirten Durak, açıklamasında şunları kaydetti:
"47 yıllık bürokrasi, piyasa ve belediye hizmetlerim içerisinde tek bir kara leke yoktur. Sadece benim değil, diğer aile fertlerimin de geçmişi çok parlaktır. Adanalı bunu bilir. Adanalı bu çirkin iftiracıların karşısında dimdik duran Aytaç Durak'ın, her zamankinden daha çok yanımdadır.

 

14 aydır belediyemde ve işyerlerimde müfettiş eksik olmadı. Adliyeye intikal eden bir tek suç yok. Bugünden sonra da bulamayacaklar. Çünkü hayatım boyunca gizleyeceğim işi yapmadım, yaptığım işi de gizlemedim.

 

 Eğer Türkiye Cumhuriyeti'nde hukukun üstünlüğü varsa iftiracılar, her zaman olduğu gibi hukuktan gerekli cevabı alacaklardır. Bugüne kadar şerefimle yaşadım. Bugünden sonra da tersine ben bu iftiracıların yakasını bırakmayacağım".

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.