banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Aysel Savaş Bilir; Güvenç’e destek zamanı

Bilir; “Memleketimizin geleceğine bakmalıyız, Biz kimliğe değil icraata bakarız. Sadece kimliğe takılırsak büyük yanılgıya düşeriz. Valimiz urfalı olmayabiliyor milli eğitim müdürümüz urfalı olmayabiliyor bu örneği çoğaltabiliriz emniyet amirimiz,muayene olduğumuz doktorumuz,çoçuğumuzun öğretmeni, herhangi yöneticimiz, damadımız ,gelinimiz vs.. Urfalı olmayabiliyor da neden belediye başkanımız illa urfalı olsun diye diretiyoruz? Birde farklı pencereden bakalım. İstanbul’daki tüm vekiller istanbullu mu ya da belediye başkanlarını hepsi istanbullu mu?

Sayın Başbakanımız istanbul belediye başkanlığı yaptı ama rizeli, Sayın Melih Gökçek Ankara belediye başkanlığı yapıyor ama aslen Urfalıdır.

İşte bu örnekler gösteriyor ki gelişen şehirler isme veya kimliğe takılmadan hizmete bakıyorlar. Bizde memleketimizi düşünelim ve kimsenin dolduruşuna gelmeyelim. Nu şekilde davrananların beklide maddi manevi kayıpları olacak ki, hizmet yerine başka şeyler öne çıkarıyorlar.

 

Biz Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın nereli olduğuna değil neler yapabileceğine bakalım. Celalettin Güvenç bey, Kahramanmaraş veya Manisa’dan da aday olabilirdi. Hatta valilik görevini sürdürebilirdi. Ancak Urfalıya hizmet etmek isteyen değerli insana sahip çıkmalı ve yardım etmeliyiz.

Hep beraber bir kez daha düşünelim çocuklarımız, torunlarımız, memleketimiz için kimsenin oyununa gelmeden akli selim davranıp Güvenç beye tam destek vermeliyiz” diyerek Ankara’da temaslarda bulunduğunu ve Karaköprü halkının kendisine büyük bir teveccüh gösterdiklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.