banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Aysel Göncü miting gibi kongre ile yeniden seçildi

AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Teşkilatında seçim heyecanı yaşandı. GAPTEM Konferans Salonu’nda düzenlenen kongreye; AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Yahya Akman, Emin Önen, Kasım Gülpınar, Zeynep Karahan Uslu, Halil Özcan, Mehmet Akyürek, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı durumu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan seçimlere, AK Parti Genel Merkezinin aday gösterdiği mevcut başkan Aysel Göncü’nün hazırlamış tek liste halinde gidildi. Tüm delegelerin desteğini alan Aysel Göncü, yeniden AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

Göncü, yaptığı teşekkür konuşmasında, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da partinin başarılı olabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ve seçim startını en kısa sürede vereceklerini söyledi. 

Aysel Göncünğn uzun yıllardır AK Parti'de görev aldığı ve bu görev süresinde yaptığı çalışmaları aktardığı konuşmasında salonda bulunanların gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.