banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Aysel Göncü; Kadına şiddete karşı üyelerimizi bilgilendiriyoruz
AK Parti Kadın Kolları tarafından AK Parti İl Başkanlığı Toplantı salonunda gerçekleştirilen programa Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlı hazır bulundu.

 

Kadına karşı şiddet konusunda katılımcıları Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Av. Ceylan Pala Karadağ, Av. Tuba Pınar Demir ve komisyonu slayt eşliğinde bilgilendirdi.



Programla ilgili bilgi veren Aysel Göncü; “Şiddet gören kadınların ilgili mercilere yönlendirmek ve kadına şiddeti en asgariye indirmek için yapılması gerekenler konusundan bilgilendirdik. Son yıllarda AK Parti Hükümetleri tarafından çıkan yasalarla kadına karşı şiddet önlenmeye çalışılıyor. Son olarak referandumda yapılan değişimle kadınlar anayasal güvence altına alındı. Bu anlamda kadınları bilgilendiriyoruz” dedi.



Program yaklaşık 2 saat sürdü.  
Haber; Ömer ASLAN / www.balikligol.com



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.