banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Ayhan İçin Siverekte Esnaf Ziyaret Edildi

Emek, Özgürlük ve Demokrasi bloğunun Urfa Milletvekili adayı tutuklu İbrahim Ayhan’ın vekili Av. Bekir benek, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Haci Haspolat, Seçim komisyonu üyesi Kasım çalışkan, BDP İl yöneticisi Celil Soruci, Siverek ilçe Başkanı Mehmet Dündar ve ilçe yöneticileriyle birlikte Siverek esnafını ziyaret ettiler.

İbrahim Ayhan’ın vekili Av. Bekir benek konuşmasında´ Bugün Siverek küçük sanayi sitesi, büyük sanayi sitesi, oto alım satım, buğday pazarı, hal pazarı ve eski otogar esnafını ziyaret ettik, Özellikle İbrahim Ayhan’ın Siverekli olmasında kaynaklı ayrı bir duygusallık var” dedi.

BDP seçim komisyonu ve BDP il ve ilçe yöneticilerine teşekkürlerini ileten Siverek esnafları ziyaretlerinden memnunluklarını dile getirdiler
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.