banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

Aydın Yener, Bozova Belediye Aday Adayı Oldu

Bozova (Büyükşehir) Belediye Meclis Üyesi Aydın Yener 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerinde AK Partiden Bozova belediye başkan aday adayı oldu.

AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci'ye başvuru dilekçesini veren Bozova (Büyükşehir) Belediye Meclis Üyesi Aydın Yener, Yeni bir Bozova için aday olduğunu açıkladı.

Yener: "Bozova Ak Parti ilçe başkanlığına 2019 yılı yerel seçimleri için Belediye başkanı aday adaylığı müracatimizi yaptık.Değişim ve Dönüşüm odaklı vizyonel bir belediyecilik anlayışı için halkımızın hizmetine talip olduk.Niyet bizden nasip Allah'tandir. Tüm halkımızın duası ve desteğine talibiz" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci ise Yener'e başarılar diledi. 

Başkan Adayı Aydın Yener daha sonra AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız'ı ziayret ederek yapıalacak çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.