banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Ayağının Tozuyla Toplatıya katıldı

Şanlıurfa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı  Faruk Çelik, buluştuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati ile birlikte Ziraat Odası'nda düzenlenen toplantıda kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Programda Çelik ve Nebati'ye Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Mehmet Akyürek de katıldı. Nebati ve Çelik uzun süre sohbet ederken, bölge sorunları ile ilgili istişarede bulundu.

Nebati ve Çelik, sorunların çözümü konusunda ve çözüm sürecinin son durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Nebati, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e bakanlığında başarılı çalışmaları bulunduğunu ve  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ile uyum içerisinde bölgeye önemli hizmetler verdiğini belirterek teşekkür etti. Nebati, Çelik'in devam eden proje ve çalışmaların takipçisi olacaklarını ve yeni projelerle birlikte Şanlıurfa'yı bölgenin parlayan yıldızı yapacaklarını da sözlerine ekledi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.